top of page

TESTIMONIALE

Pacienții își spun părerea

Untitled

Experinta mea cu leziunea de menisc


Ca o scurtă introducere, alerg de prin 2015, în mare parte fac alergare montană dar alerg și pe asfalt cand nu ajung la munte. Prin 15 Februarie 2020 a apărut o durere puternică la genunchi care m-a împiedicat să mai alerg. Nu era ceva nou, știam ca am o problemă la genunchi, era mai veche de cațiva ani din perioada in care jucam fotbal. Dar acum durerea era mult mai tare și abia mergeam, dar mai să alerg. După 2 săptămani de pauză durerea era tot acolo, atunci am decis sa fac un RMN. Cu rezultatul de la RMN în mana am dat o fugă la Anca și am primit verdict: leziune de menisc de gradul 2 spre 3. A picat cerul pe mine, deja mă gandeam la operații, recuperare după operație, deci clar tot sezonul de alergat era compromis. Vestea bună a venit de la Anca care a zis că nu este de operatie și să încerc infiltrații cu plasma îmbogațită cu trombocite (PRP). Mi-a explicat imediat ce înseamna și cum va decurge toată treaba. Nu am stat prea mult pe ganduri și după 2-3 zile am și primit prima injectie. Nu vreau să exagerez, dar la nici 3 zile de la prima doză deja am simtit beneficiile , durerea de genunchi nu mai era așa de puternică, ba chiar am și început să alerg distanțe scurte și la intensitate mică. A urmat și cea de a 2 injecție la interval de 7 zile. Pot spune că după aproximativ 10 zile de la cea de a 2 injecție nu mai aveam nicio durere la genunchi.

Au trecut aproape 2 ani si vreo 7000km alergați de la infiltrații și incă alerg fără nicio problemă , durere sau vreun disconfort. 

Pentru mine rezultatele au fost excepționale, sincer nu mă așteptam să alerg imediat după injectie și nici nu credeam că durerea va disparea cu totul așa de repede.  Multumesc din suflet Anca !!!!

Eduard Socol- Ultramaratonist montan

WhatsApp Image 2022-01-26 at 11.17.01.jpeg

"După cațiva ani de durere continuă, am întalnit un specialist, Dna Doctor Anca Stoianov. O ruptură parțială la umăr m-a ținut departe mult timp de activitățile zilnice. Dar, cu două infiltrații cu plasma făcute de doamna doctor, mana mea este din nou functională. Vă multumesc pentru tot ce ati facut, pentru faptul ca inainte de toate sunteți o persoana care empatizează cu pacientul (ceea ce contează foarte mult) și pentru faptul că faceți această meserie cu multă dăruire și pricepere. 

Vă doresc multă sănatate să puteți trata cați mai mulți pacienți." 

Florina Mihai

Image by Diana Polekhina

"În Dec.2020 am făcut un șpagat în urma căruia sprijinire pe piciorul drept a devenit imposibilă.Avand artroplastie totală bilaterală șold(la dr.din 2009)m-am gândit că asta ar putea fi cauza,așa că am mers la medicul care m-a operat,totul era în regulă,trebuia să fac investigații la alte posibile cauze.Radiografii,RMN-uri,Eco Doppler,EMG,VCN,CT bazin,totul în regulă,la sfârșitul lunii Iulie neavând încă un diagnostic,doar o recomandare pentru kinetoterapie!?Așa am ajuns la Clinica medicală ArTerra.La primul consult kinetoterapeuta mi-a spus (și arătat)că mușchiul fesier este atrofiat,astfel că am început exercițiile pentru recuperare. După două ședințe mi-a recomandat să fac un Eco muscular.Nu auzisem de existența unei asemenea investigații,am fost de acord,ea mi-a făcut programarea,cabinetul era în incinta clinicii,așa că la data programată m-am prezentat la consult Când am intrat in cabinet m-a întâmpinat o doamnă cu o voce frumoasă,plăcută,caldă,joviala,m-a invitat să iau loc,s-a infiripat un dealog încât am uitat că sunt pacient.Mi-a studiat cu atenție tot dosarul,interpretările transferandu-le pe computer,apoi a început investigația propriu-zisă,Mi-a explicat tot ce vedeam pe ecran,mă simțeam ca un student medicinist la un curs practic.Profesionalism,comunicare ireproșabilă și multă,multă pasiune și interes.Mi-a facut o injecție IM cu ****** explicandu-mi clar efectele și reacțiile secundare(am diabet insulino-dependent de 43 de ani)și ne-am despărțit(trecuse deja o oră)!?A doua zi am putut renunța la cadru(indispensabil)și am trecut la cârjă,până atunci inimaginabil!Continui kinetoterapia.
Mulțumesc din inimă Doamnă Doctor Stoianov!"

A.P.

Image by Markus Winkler

Am ajuns la doamna doctor în urma unei recomandări din partea unui cadru medical.
Am fost impresionată de profesionalismul dumneaei. Încă de la prima consultație nu s-a hazardat să pună un diagnostic fără să primesc recomandare pentru investigații imagistice ( CT și RMN ). Când am primit rezultatul investigațiilor imagistice dumneaei mi-a recomandat programare pentru intervenție chirurgicală. Am fost șocată și speriată, dar doamna doctor a fost alături de mine. Mi-a explicat cu calm și blândețe procedura medicală și riscurile ei. De asemenea, s-a ocupat de întreg procesul care a precedat intervenția chirurgicală și m-a asigurat mereu că voi fi bine.
Intervenția chirurgicală a decurs bine, recuperarea medicală la fel. Nu a fost ușor, dar cu sprijinul dumneaei și al kinetoterapeuților minunați care s-au ocupat de mine, problema mea s-a rezolvat. Astăzi pot merge datorită doamnei doctor, un profesionist desăvârșit și un om de excepție.

Perii Diana

Untitled

Am avut probleme cu genunchiul stâng, adică dureri la urcat, dar mai ales la coborât scări . In urma infiltrațiilor la genunchi ma simt foarte bine. Am apreciat profesionalismul doamnei doctor Stoianov, felul in care comunica cu pacienții și nu in ultimul rând energia pozitivă pe care o transmite pacienților . Mulțumesc, doamna doctor!

Petronela Ciucur

Smiley Pool Balls

O recomand din suflet pe Dna Dr Stoianov🙏Un medic cum mai rar gasesti, aproape de pacient si mereu in cautarea unei solutii . Am ajuns la Dna Dr printr-o recomandare , deoarece aveam dureri foarte mari de genunchi. Dupa diferite investigatii s-a dovedit ca am nevoie de proteza dar fiindu-mi foarte frica, Dna Dr mi-a facut diferite tratamente( infiltratii, injectii cu acid hialuronic) si anul trecut am ajuns la operatie. Operatia a decurs cu bine, ma simt foarte bine si astept sa pot sa operez si celalalt genunchi ca sa pot fi de deplin bine. Va multumesc pt tot Dna Doctor.Cu respect deosebit, pacienta dvs Szuporan Aurica.

Szuporan Aurica

Smileys

O recomand cu tot dragul și toată încrederea pe doamna doctor Anca Gabriela Stoianov!

Claudia Cocoșilă

Image by Towfiqu barbhuiya

Vă mulțumesc frumos doamna doctor că ne tratați de câțiva ani, pe mama mea, fiica mea și pe mine. Când v-am cunoscut abia puteam umbla, cu răbdare, profesionalism și mult suflet m-ați făcut să nu am dureri și să mă bucur de viață. De câte ori am ocazia va recomand cunoștințelor, prietenilor pentru că am încredere deplină în tot ce faceți, să vă dea Dumnezeu sănătate!

Dorina Stoian

bottom of page